regio Utrecht
 

Heb je een zieke plant?
Geen nood! De Plantarts weet raadpijl-rechts

Hoe zorg je ervoor dat je planten het langer dan een week uithouden, ook als je ‘gewoon niet zo goed met planten’ bent? Geen nood, je plant hoeft niet dood. Op deze pagina houdt de plantarts zijn spreekuur.

kamerplanten

kamerplanten zijn gezond

Met een mix van grote en kleine kamerplanten zorg je voor een gezonde leefomgeving. Zonder dat we het misschien doorhebben zijn planten heel belangrijk voor de mens. Kamerplanten zuiveren de lucht en verminderen gezondheidsklachten. Ze zijn zelfs goed voor je humeur! Kamerplanten zijn een levendige aanvulling voor je interieur.

Blog: 10 kamerplanten voor donkere plekken

Blog: kamerplanten voor in de vensterbank

Blog: kamerplanten voor in de slaapkamer

Blog: 11 grote kamerplanten

Foto: Calathea Orbifolia

Foto: Musa basjoo 'bananenplant'

Kamerplanten advies

Deze populaire kamerplanten mogen niet missen in je huis: de exotische paradijsvogelbloem Strelitzia, de gatenplant Monstera, de olifantsoor Alocasia, of de hippe pannenkoekenplant Pilea. Of houd je meer van klassiekers als anthurium of kalanchoë? En vergeet de makkelijke kamerplanten niet, zoals vetplanten, palmen of de  kantoorklassieker Sanseveria. In de winkel kunnen we je meer vertellen over bijvoorbeeld verzorging of standplaats. Of vraag de plantarts om hulp.