regio Utrecht
 

mooie kerstboom uitgezocht?
Bram legt hem in de auto, of we brengen hem bij je thuispijl-rechts

kerst

inspiratie op doen

Kom inspiratie opdoen van verschillende stijlen en sferen voor de feestdagen in onze verwarmde kas. Allemaal met een tijdloze basis, die je zo ver uit kunt breiden als je zelf wilt. Kan je iets niet vinden? Wil, Marleen, Lia en Anja geven je raad.

workshops

We geven dit jaar weer diverse workshops! Maak je eigen tafelstuk of krans. 

KERSTBOMEN GRATIS THUISBEZORGD

Vanaf eind november loop je bij ons in een heus ‘KERSTBOMENBOS’. Bomen van topkwaliteit: Nordmann, Blauwspar, Omorica, Fraseri en natuurlijk de gewone kerstden. Geniet lang van je boom met een professionele standaard. Hierin staat de boom recht en kun je hem water geven net als de boom met kluit.

Een mooie boom gevonden? Hans, Bram en Gerard staan klaar om te helpen. De boom kan direct mee naar huis. Past het niet in de auto, dan brengt Jan de boom bij je thuis. Tijdens het Kerst Event is bezorgen van de kerstboom gratis.

kerstevent

Vertrouwd genieten van livemuziek, warme oliebollen en appelbeignets, erwtensoep, glühwein, kerstbomen en heel veel moois!

De hele dag kun je een kijkje nemen in onze ‘open keuken’. Hier worden doorlopend stukken en kransen gemaakt, waarbij we nuttige tips geven voor de enthousiaste doe-het-zelvers/creatievelingen.

Genieten & gewoon gezellig

Kom lekker genieten van bijzondere koffie of chocomel, sfeervolle muziek, gezellige mensen, heerlijk verse oliebollen, appelbeignets en erwtensoep. Eqlema, Iris en Sodaba schenken graag wat voor je in!

Ook van de partij: Bakkerij Wim Aalbertsen, Van Leeuwen Kaas, de Koffie Tuk Tuk en Wim de fotograaf

bekijk hier de foto's van vorig jaar