regio Utrecht
 

mooie kerstboom uitgezocht?
We brengen hem bij je thuispijl-rechts

kerstbomen verkoop

Op zoek naar een kerstboom, kerstkrans of kerststuk? We bezorgen bij je thuis in Langbroek, Cothen, Wijk bij Duurstede, Doorn, Driebergen, Leersum, Maarn, Odijk, Werkhoven, Amerongen, Odijk en Bunnik.  

kerstboom thuisbezorgd in regio Utrecht

Een mooie kerstboom gevonden? Hans en Bram helpen je graag om de mooiste uit te zoeken. De kerstboom kan direct mee. Past hij niet in de auto, dan kan Bram, Jan, Wim of Bart de kerstboom bij je thuisbezorgen in regio Utrecht (Langbroek, Doorn, Maarn, Maarsbergen, Amerongen, Leersum, Driebergen, Odijk, Werkhoven, Cothen, Wijk bij Duurstede)

We bezorgen in Langbroek voor € 5,- en daarbuiten in de regio voor € 7,50.


Foto: Gezellig je kerstboom uitzoeken in Langbroek met tips & uitleg van Hans!

lokaal gekweekte kerstbomen 

Een gedeelte van onze kerstbomen wordt lokaal gekweekt, op nog geen 10 kilometer van ons tuincentrum vandaan. Dit zijn kerstbomen met een mooie sterke kluit, die je ook nog eens na afloop in je tuin kan poten. Ze worden met aandacht lokaal gekweekt en zijn goed bestand tegen onze grond en klimaat. Hierdoor slaan ze goed aan in de tuin. We hebben lokaal gekweekte Picea Abies, Picea Omorika, Abies Koreana en Abies Fraseri kerstbomen tot 2 meter hoog.

Kerstboom verzorgen

Door de kerstboom goed te verzorgen heb je optimaal plezier van je kerstboom. Als je een mooie kerstboom hebt uitgezocht, zet hem dan niet meteen in de woonkamer. Het temperatuurverschil tussen buiten en binnen is dan meteen erg groot. Laat de kerstboom even 'wennen' door hem een dag of twee buiten of in de schuur of garage te zetten. Een kerstboom met kluit kan je langer goed houden en dus ook al eerder kopen en nog even in de tuin neerzetten voordat je hem naar binnen haalt. 

Net als alle planten hebben kerstbomen water nodig

Geef de kerstboom dus regelmatig water bij de stam of kluit zodat hij niet uitdroogt. Bij de EasyFix kerstboomstandaard is dit een eitje, hierbij giet je water rechtstreeks bij de stam in de kerstboomstandaard. Let ook op waar je je kerstboom neerzet. Zet de kerstboom niet te dicht bij de verwarming. Door de warme lucht kan de kerstboom sneller zijn naalden verliezen. 

kerstboom optuigen

Het leukste gedeelte is je kerstboom optuigen! Tenminste, als je kerstlampjes niet allemaal in de knoop zitten.. Heb je nog wat inspiratie nodig? Kom langs en neem een kijkje in onze stijlkamers. We pakken dit jaar uit met drie verschillende interieurstijlen.  

In onze verwarmde kas vind je mooie decoratie, sjieke ballen & ornamenten maar ook kerstverlichting.

Easyfix kerstboom standaard

Nieuw: een stabiele kerstboom met de EasyFix kerstbomen standaard! Geniet langer van je kerstboom door deze professionele standaard (met pin). Hierin staat de boom recht en kun je hem water geven, net als een boom met kluit.  Wij verkopen de EasyFix kerstboom standaard in groen, rood en goud.

In dit filmpje laat Hans zien hoe hij een gat boort in de kerstboom waardoor hij stabiel en recht op de EasyFix kerstbomen standaard staat. Handig toch? 

echte nordmann kerstbomen

Kom wandelen in ons kerstbomenbos en kies zelf je allermooiste exemplaar uit! Al jarenlang verkopen wij Nordmann kerstbomen van de allerbeste kwaliteit in verschillende maten. Nordmann kerstbomen hebben dikke diepgroene niet prikkende naalden. Nordmann kerstbomen hebben een mooie bolle vorm en veroorzaken ook minder snel allergische reacties. Naast de Nordmann kerstbomen kun je bij ons ook terecht voor Fraseri, Blauwspar, Picea Omorica (Servische spar) en de klassieke kerstden.

kerstkrans op bestelling

Op zoek naar iets specifieks? Onze stylisten maken graag een krans of stuk op maat. Liever groene decoratie? Of met verlichting? 

App ons via: 0613150903 met jouw wensen (hoe groot, krans of stuk, kleuren, kerstgroen etc.). Vervolgens spreken we een moment af wanneer je ze kunt komen ophalen!